| never enough | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Melissa Davis Admin
| Subiect: Re: never enough Vin Mai 03, 2013 12:08 pm | |
| -Mhm. sopti tanara inghitind in sec. Se schimbase pe drum intr-o rochita draguta alba. Il lua de mana tragand aer in piept. | |
|
| |
David James
| Subiect: Re: never enough Vin Mai 03, 2013 12:10 pm | |
| O lua de mana si se apropiara de casa parintilor lui, batand scurt la usa. Mama lui deschise, si ramase uimita sa isi vada fiul. -David...sopti femeia emotionata si il imbratisa, dandu-i lacrimile. | |
|
| |
Melissa Davis Admin
| Subiect: Re: never enough Vin Mai 03, 2013 12:11 pm | |
| Bruneta zambi incet, stand cuminte si inocenta langa David. Era rusinoasa de felul ei, dar spera ca parintii lui sa o placa. | |
|
| |
David James
| Subiect: Re: never enough Vin Mai 03, 2013 12:12 pm | |
| David zambi usor si isi imbratisa mama, dupa care pasira in casa. -Mama, ea e Melissa, iubita mea. spuse zambind. Stiu, ar fi trebuit sa te sun inainte sa venim, dar am vrut sa-ti fac o surpriza. spuse brunetul razand incet. | |
|
| |
Melissa Davis Admin
| Subiect: Re: never enough Vin Mai 03, 2013 12:13 pm | |
| -Incantata , domana James. spuse tanara zambind incet, fiind respectoasa. Ii stranse mana lui David, fiind usor emotionata. | |
|
| |
David James
| Subiect: Re: never enough Vin Mai 03, 2013 12:19 pm | |
| -E in regula, chiar ma bucur ca ati venit. spuse zambind. Oh, ce frumoasa esti, Melissa. spuse femeia, zambindu-i bland tinerei. Luati amandoi loc. In living aparu tatal lui David care ramase placut surprins sa isi vada fiul si apoi intrara si Michael si Alessandra, fratii lui David. -Daviiiiiiiiiiiiiiiid! tipa fericita sora lui si ii sari in brate, dupa care i se prezenta Melissei, zambind dulce. Uuuh, fratioare, ai gusturi bune. spuse razand. -Vaai, ce dragut! S-a intors fiul risipitor? De cand n-ai mai fost pe-aici? De vreo sase ani, nu? Ca ce-ai mai venit? intreba Michael privindu-si fratele cu ura | |
|
| |
Melissa Davis Admin
| Subiect: Re: never enough Vin Mai 03, 2013 12:23 pm | |
| Facusera cunostiinta cu fratii lui si tatal acestuia, zambind incet. -Michael, termina. spuse tatal lui calm. Melissa, ne bucuram sa te cunoastem . Esti frumoasa. spuse zambind tatal lui. -Multumesc, domnule James. spuse tanara respectoasa. | |
|
| |
David James
| Subiect: Re: never enough Vin Mai 03, 2013 12:27 pm | |
| -Sa termin?! L-a durut in fund cand tata s-a imbolnavit, nici macar n-a venit sa vada daca mai traieste vreunul din noi! spuse Michael aproape tipand, facandu-l pe David sa il fulgere cu privirea. -As fi venit daca mi-ar fi spus careva ca tata se simtea rau. Nu mi-a zis nimeni, asa ca n-am avut de unde sa stiu. Taci dracu' din gura. spuse nervos. -Michael, fugi in bucatarie pana nu te bat. zise Alessandra, privindu-l urat. David o privi pe Melissa si ofta incet. -Scuze...spuse. | |
|
| |
Melissa Davis Admin
| Subiect: Re: never enough Vin Mai 03, 2013 12:30 pm | |
| -Umm..nui nimic. spuse tanara, zambindu-i bland. Tatal lui ofta incet, privindu-i pe cei doi. -Ramaneti sa dormiti aici nu? intreba. Si de unde esti Melissa? intreba. -Din Germania, sunt nemtoaica. surase tanara. Tatal ei rase, intreband-o ceva pe germana si bruneta ii raspunse tot in germana. | |
|
| |
David James
| Subiect: Re: never enough Vin Mai 03, 2013 12:33 pm | |
| -Nu stiu, daca ma intrebi pe mine, eu as alege sa stau si pe o insula pustie decat cu idiotul asta aici...Mel, unde vrei sa dormim? o intreba pe bruneta si isi musca incet buzele, fiindu-i indiferent. Pentru el, Michael oricum era mort. -Sii, cum te simti tata? isi intreba tatal, oftand incet. Trebuia sa-mi zici ca nu te-ai simtit bine... | |
|
| |
Melissa Davis Admin
| Subiect: Re: never enough Vin Mai 03, 2013 12:38 pm | |
| -Oriunde doresti, e bine.spuse tanara zambind incet. -Haidetiii, ramaneti aici. Sii Mel, trebuie sa ma inveti cum gatesc mancarea nemtilor. spuse mama lui. -Da, sigur. Pot sa va pregatesc cina daca doriti sa va arat. zambi tanara. -Daaa. tipa sora lui David. O iubesc sa stii. ii spuse lui David razand. | |
|
| |
David James
| Subiect: Re: never enough Vin Mai 03, 2013 12:43 pm | |
| -Ce mare te-ai facut fiule...Ma bucur ca ati venit aici. spuse tatal lui David. Ma simt foarte bine acum. Nu ti-am spus pentru ca stiam ca ai si tu problemele tale...spuse barbatul. Alessandra, du-te te rog si ia-l de urechi pe Michael, adu-l aici. -Mel, te ajut sa gatesti? o intreba David pe bruneta, zambindu-i dulce. | |
|
| |
Melissa Davis Admin
| Subiect: Re: never enough Vin Mai 03, 2013 12:45 pm | |
| -Ma descurc, stai cu ai tai. spuse zambind incet si ii stranse usor mana. Umm, sunteti vegetarieni? intreba bruneta curioasa si zambi usor jenata de intrebare. Sa stie ce si cum sa gateasca, nu dorea sa gateasca ceva cu carne, daca acestia nu mancau. -Si cum v-ati cunoscut? intreba tatal lui. | |
|
| |
David James
| Subiect: Re: never enough Vin Mai 03, 2013 12:48 pm | |
| -Nu, ei nu sunt. spuse razand. Daca ai nevoie de ceva, cheama-ma. sopti si o saruta dulce, dupa care se aseza pe canapea, privindu-si parintii. Eram prieten bun cu sora ei, am stat cam cateva zile la ele acasa si...ma rog, cam asa ne-am intalnit. zise razand.
| |
|
| |
Melissa Davis Admin
| Subiect: Re: never enough Vin Mai 03, 2013 12:49 pm | |
| -Ok, atunci fac ceva speratat doar pentru tine. spuse zambind incet. Merse in bucatarie, unde fratii lui se certau. -Treci in camera. marai sora lui la fratesu. Tanara ramase in bucatarie si incepuse sa pregateasca o cina traditionala pentru familia lui. | |
|
| |
David James
| Subiect: Re: never enough Vin Mai 03, 2013 12:52 pm | |
| -Nuuu, nu te chinui degeaba, nu e nevoie sa faci ceva separat pentru mine. Mananc eu ceva, gasesc. zise razand. -Nu ma intorc nicaieri, atata timp cat e ala acolo. spuse Michael nervos si zambi usor pervers, privind-o pe bruneta. Nu cred ca am facut cunostinta, frumoaso...spuse acesta, ocolindu-si sora si apropiindu-se de Melissa. | |
|
| |
Melissa Davis Admin
| Subiect: Re: never enough Vin Mai 03, 2013 12:54 pm | |
| Isi intoarse privirea spre fratele lui. -Daca vrei sa nu te injur nu mai imi zi frumoaso. spuse serioasa privindu-l. Sunt Melissa, acum ne cunoastem. spuse plictisita. Puse la fiert si incepuse sa taie linistita legumele, feliind pestele si toate cele. | |
|
| |
David James
| Subiect: Re: never enough Vin Mai 03, 2013 12:57 pm | |
| -Michael! Nu fi nenorocit! spuse Alessandra nervoasa si il trase inapoi in living. David, pentru a nu sta in aceeasi camera cu nenorocitul de frati-su, merse in bucatarie si o imbratisa usor pe bruneta pe la spate. -Ce faaci? o intreba pe Melissa zambind, sarutand-o pe obraz. | |
|
| |
Melissa Davis Admin
| Subiect: Re: never enough Vin Mai 03, 2013 12:59 pm | |
| -Ma gandesc ce sa iti fac tie de mancare. spuse chicotind incet si zambi dulce. Avusese grija sa nu se taie privindu-l. -Du-te stai cu ai tai, te rog.. Nu i-ai mai vazut de mult.Stiu ca nu iti suporti fratele , vad asta, dar fa-o pentru Alessandra si parintii tai. spuse rugatoare. | |
|
| |
David James
| Subiect: Re: never enough Vin Mai 03, 2013 1:01 pm | |
| -Heei, e bine. Oricum, nu imi e foame, asa ca nu te mai chinui. spuse dandu-i un pupic pe umar si ofta. Ma enervezi...bine, ma duc in living. spuse usor enervat si se intoarse unde erau parintii si fratii lui. | |
|
| |
Melissa Davis Admin
| Subiect: Re: never enough Vin Mai 03, 2013 1:03 pm | |
| -Ba da o sa mananaci . spuse serioasa si ii zambi dulce. Stiu ca ma iubesti. surase. Felia usor somonul, avand grija de toate in parte, facand si desert intre timp. Tot tacamul, o masa perfect traditionala nemteasca. | |
|
| |
David James
| Subiect: Re: never enough Vin Mai 03, 2013 1:08 pm | |
| David continua sa vorbeasca cu ai lui, dar si cu Michael, incercand macar sa se prefaca. Pregati apoi masa impreuna cu sora lui. | |
|
| |
Melissa Davis Admin
| Subiect: Re: never enough Vin Mai 03, 2013 1:09 pm | |
| Termina toata mancarea si pentru David, punandu-le in farfurii si le aseza in mijlocul mesei fiecare sa se serveasca. Il privi pe David si ii zambi dulce.
| |
|
| |
David James
| Subiect: Re: never enough Vin Mai 03, 2013 1:10 pm | |
| -Awww, ce draguuut. spuse Alessandra imbratisand-o pe Melissa. Miroase foarte bine. -Hmmm, nu stiam ca stii sa gatesti asa bine. zise David razand incet. | |
|
| |
Melissa Davis Admin
| Subiect: Re: never enough Vin Mai 03, 2013 1:12 pm | |
| -Sper sa va placa, si ti-am facut si tie ceva special numit Gebratener Käse in Wein . spuse cu accentul ei de nemtoaica privindu-l dulce. O imbratisa pe Alessandra chicotind incet. -Sper sa va placa. spuse. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: never enough | |
| |
|
| |
| never enough | |
|